søndag 27. juni 2010

Lekestue, del 1: Flytting og bygget veranda

Lekestua har stått borte i veien her i flere år, den siste tiden bare sporadisk brukt, siden barna som hadde den begynner å bli litt store for lekehus. Vi var så heldige å få overta den.
Tipper ungene vil få masse gøy med den i årene som kommer!Som dere kan se, så er den gammel og litt neglisjert. Vi var faktisk ikke sikre på om vi ville klare å flytte den uten at den gikk i stykker, men det gikk overraskende bra. En vegg er litt forskjøvet, men ikke værre enn at det går an å leve med. I løpet av helgen har vi vasket, bygget veranda, tatt ut gulvbelegget og platene som lå under, da disse luktet mugg. Mannen mener det bare var pollen på dem, men jeg er ikke sikker.
Det lukter i allefall ikke mugg etter at platene ble fjernet, så det er jo greit.
Nye plater hadde vi i garasjen, så det kostet bare litt jobb å få det byttet.
Den neste jobben blir å legge laminat der inne. Og male. Både utvendig og innvendig. Ja, og nytt tak skal den få. Men vi får ta litt om gangen. Så blir det nok bra til slutt. :)
Fortsettelse følger!3 kommentarer:

  1. Wow, så heldige dere er!!! Den var kjempe flott, og kommer sikkert ungene til å ha masse glede av fremover. Lekestue er sååå koselig :)))

    SvarSlett
  2. Ja, vi er kjempeheldige! Denne er jo ikke i nærheten av så lekker som den dere har, men etterhvert blir det nok bra. Håper jeg, hehe.

    SvarSlett
  3. Morsom bildeserie, er ikke hver dag man ser slik :)

    SvarSlett